Over de Koffietafel

Home » Over de Koffietafel

Over onsfoam-3

We zijn begonnen in mei 2014 in Zeist. Ons streven was en is elke dag om de lekkerste koffie te serveren met een glimlach. Met ons koffie café in Zeist zijn we inmiddels uitgeroepen tot de lekkerste en beste koffie van de Utrechtse Heuvelrug, aldus de Koffie Top 100 van Misset Horeca. We zijn twee keer op rij één van de 100 beste koffiezaken in Nederland.

Koffie en thee

Al onze barista’s hebben grote passie voor koffie en kunnen elke gewenste kop koffie voor je zetten. Naast koffie serverven wij heerlijke losse thee en vers gemaakte fruit en groente smoothies.

Ontbijt en lunchontbijt

Voor het ontbijt bieden wij heerlijke yoghurt met huisgemaakte granola of een lekkere croissant. Voor de lunch hebben we verschillende tosti’s, belegde broodjes en salades.

Voor de kleintjes

Kinderen kunnen spelen in de kinderhoek en genieten van een babyccino of appelsap met een heerlijk stukje cake of boterhammetje

 

High tea

Een babyshower, vrijgezellen- of vriendinnendag? Of gewoon lekker bijkletsen met je moeder en zus(sen)? Bij de Koffietafel kun je genieten van een uitgebreide high tea met hartige en zoete lekkernijen. En natuurlijk: een ruime keuze uit verschillende soorten (kruiden)thee. Jullie zijn van harte welkom, maar reserveren is wel nodig. Deze authentieke high tea krijgt u bij ons voor €19,95.

Proeverijtje

Nu direct zin in iets lekkers? Dat begrijpen wij! Daarom kan je bij ons genieten van een heerlijke proeverij van de taarten die we vandaag voor u vers gebakken hebben. Perfect voor degene die niet goed kan kiezen! Een proeverijtje kost €12,50 per persoon en is in combinatie met onbeperkt thee of koffie drinken.

Frozen Yoghurt

In het voorjaar en zomer is onze Frozen Yoghurt bar open. Stel zelf samen met allerlei heerlijke gezonde of minder gezonde toppings 😉

Tot ziens bij De Koffietafel!foam-1